Over Woudi


Ik hou ervan met mensen te werken aan een (diepere) verbinding met hun innerlijk weten. Ik geniet van beweging die van binnenuit komt, van de helderheid en waarheid ervan. Dat is de drijfveer in mijn persoonlijke leven en de inspiratiebron voor mijn werk.

Het beeldmerk van de praktijk is afgeleid van het labyrint op de vloer van de kathedraal van Chartres. Al draaiend en slingerend voert het pad van buiten naar binnen, naar het centrum. De vraag ‘waar draait het om’ wordt al wandelend aan de labyrintganger gesteld. Het antwoord ligt in het centrum besloten, de weg terug naar buiten is daar vol van.

Opleidingen

Na mijn kandidaats Theologie aan de RU Leiden heb ik eerst de opleiding Fysiotherapie en later de opleiding tot Manueel Therapeut afgerond.

Voor het lichaamsgerichte psychotherapeutische werk heb ik de Biodynamische Opleiding tot massage- en vegetotherapeut (NIBB) afgerond, daarna volgden de Spiritual Guidance opleiding, de Bodynamic Practitioner Training en Shock Trauma Training, de Training for Treatment of Trauma bij Pat Ogden en de PSBK.

Inspiratie

Op spiritueel gebied ben ik vooral gevormd door jarenlange training in het soefisme bij de Soefi Orde en bij Atum O’Kane, en door Zazen beoefening bij NicoTydeman. Mijn huidige inspiratiebronnen zijn Tara Brach en Pema Chödrön.

Naast individuele sessies geef ik leertherapie en supervisie.

Woudi op linkedin